Inspiratiebrochure en infosessies Erfgoeddag 2010

De nieuwe inspiratiebrochure van Erfgoeddag is beschikbaar!

Deze is opgevat als een tour d’horizon van het thema FAKE? Je kunt je verwachten aan een zeer leesbare brok ‘context’, met duiding van (de keuze van) dit thema. Speciale aandacht is er ook voor concrete ideeën en tips. Ook de samenwerkingsverbanden (zoals met o.a. de Week van de Amateurkunsten) worden toegelicht en de belangrijke data voor deze editie lijsten we in een overzichtelijk plaatje op. De brochure sluit af met een bibliografie, speciaal voor degenen die zich willen verder inlezen in het thema.

Indien je vroeger reeds hebt deelgenomen aan Erfgoeddag, krijg je deze automatisch toegestuurd. Je eerste keer (en dus nog niet bij de coördinatiecel Erfgoeddag bekend)? Stuur ons je gegevens en we bezorgen je ook een (of meerdere) exempla(a)r(en). Ook die organisaties die meer dan een exemplaar wensen, bedienen we op hun wenken. Zolang de voorraad strekt uiteraard. De brochure kan je ook onderaan deze pagina downloaden.

Infosessies druk bijgewoond

Zo’n 150 kandidaat-deelnemers van Erfgoeddag 2010 woonden onze gratis infosessies bij. Ze kregen een korte, prikkelende introductie in het thema FAKE?, vernamen hoe en wanneer er kan worden ingeschreven en op welke manier er kan worden samengewerkt met de Week van de Amateurkunsten. Voor de pauze stond er ook nog een interactieve sessie op het programma, waarbij de aanwezigen met (on)bekenden samen ideeën gingen sprokkelen. Heb je deze sessies gemist, wil je graag de presentatie nog eens bekijken of ben je benieuwd hoeveel fijne ideeën je collega’s hebben verzonnen?
Download onderaan deze pagina de volledige presentatie en de rijke oogst ideeën die tijdens de sessies werden gegeven. Mogelijks kun je ook uit dit ideeënlijstje putten voor jouw organisatie of instelling.

 

Vrije tags
Erfgoeddag 2010
FAKE?
infosessies
inspiratiebrochure